Fabrika ve Atölyeler için Portatif Hava Soğutucuları

 

Fabrikalar, atölyeler ve üretim alanları gibi çalışma ortamlarındaki beden gücü ağırlıklı çalışma zorunluluğu aşırı ısıya maruz kalan işçilerde meslek hastalıklarının yanı sıra yaralanmalara da sebep olabilir.

Aşırı ısı avuç içlerinin terlemesine, koruyucu gözlüklerin buğulanmasına ve baş dönmesine yol açarak iş kazalarının yaşanması ve işçilerin yaralanması riskini artırabilir. 

Bununla birlikte, çalışanların sıcak yüzeyler veya buhar ile teması yanıklar meydana getirebilir.

“Isı Stresi”  vücudun aşırı sıcak bir ortamda ısısını sabit tutmak için gösterdiği çaba olarak tanımlanır. Bu çaba esnasında vücut kalp damar sistemini yorarak işyeri çalışanlarında sıcak çarpması, sıcak bitkinliği, sıcak döküntüleri ve ısı kramplarına yol açabilir.

Bu sebeple işyerlerinde ısı stresinin önlenmesi önemlidir. Bu tedbir, işçi sağlığının korunmasına, işgücü kaybının önlenmesine destek olarak maddi ve manevi kayıpları önler.

Soğutulmuş atölye ve imalathanelerde ısı stresinin önüne geçilebilir ve iş kazalarına karşı tedbir alınabilir.

Kabel’in portatif sulu klima ortam soğutucuları fabrikalar, atölyeler ve üretim alanları için ekonomik ve sağlıklı çözümler sunar.

 

 

Kabel Portatif Sulu Klima Ürünleri

 

 

Kabel ürünleri birçok farklı ihtiyaç için farklı mekanlarda kullanılabilir. Bir sulu klima almadan önce emin olmak istiyorsanız bizimle lütfen görüşünüz.